Laskutusosoitteemme muuttuvat 24.5.2017

   

  Carea – Kymenlaakson sairaanhoito- ja sosiaalipalvelujen kuntayhtymän (0725901-5), Carea Sairaalat Oy:n (2556615-8), Kastek Oy:n (2416097-3), Kymenlaakson sairaala-apteekin (0725901-5) ja Sairaalanmäen Vuokratalot Oy:n (0161560-5) verkko- ja paperilaskuosoitteet muuttuvat 24.5.2017 alkaen.

  Carean uudet laskutus- ja verkkolaskutusosoitteet on koottu pdf-tiedostoon, jonka voitte ladata tästä linkistä.

   
  Laskutusohjeet
  Lasku tulee osoittaa Carean kuntayhtymälle, liikelaitoksille tai tytäryhtiöille. Laskulla tulee olla tilaajan nimi ja/tai kustannuspaikka sekä mahdollisesti sähköpostiosoite, joiden perusteella lasku ohjataan oikeaan yksikköön käsiteltäväksi.

  Mikäli olette saaneet Carealta ostotilausnumeron, tulee numeron näkyä laskullanne.

    
  Lisätiedot laskujen käsittelystä
  Carea – Kymenlaakson sairaanhoito- ja sosiaalipalvelujen kuntayhtymän, Carea Sairaalat Oy:n, Kastek Oy:n, Kymenlaakson sairaala-apteekin ja Sairaalanmäen Vuokratalot Oy:n ostoreskontraa hoitaa Kunnan Taitoa Oy. Lisätietoja laskujen käsittelystä antaa Taitoan valtakunnallinen asiakaspalvelu, jonka yhteystiedot ovat:

  Toivomme, että lähetätte laskunne ensisijaisesti verkkolaskuina. Mikäli teillä ei ole mahdollisuutta lähettää verkkolaskua laskutusjärjestelmästänne, voitte käyttää maksutonta toimittajaportaalia. Jos käytössänne on ollut laskuportaali, tulee se muuttumaan operaattorin vaihdon yhteydessä toimittajaportaaliin. Uusi toimittajaportaali löytyy osoitteesta https://www.laskuhotelli.fi/portaali

  Rekisteröityäksenne toimittajaportaaliin, ottakaa yhteyttä Taitoan asiakaspalveluun. Toimittajaportaalin käyttöohje ja kirjautumislinkki löytyvät myös osoitteesta http://www.taitoa.fi/ohjeet-laskuttajalle.

  Paperilaskuille tarkoitettuun laskutusosoitteeseen vastaanotetaan vain laskuja. Mahdollista muuta postia, kuten irrallisia liitteitä, ei välitetä eteenpäin.


  Lue koko tiedote tästä.

   

   

   

   

   

  Kaikki ajankohtaiset