Sähköisten esitietojen täyttäminen

Mikä Hyvis?

 

Miten kirjaudun palveluun?Ohje kirjautumiseen (pdf)


Siirry sähköiseen asiointiin alla olevasta kuvasta.

 

 

Potilaita informoidaan kirjeitse leikkauspäätöksestä, jolloin heitä pyydetään myös täyttämään esitiedot viikon sisällä. Carea suosittelee esitietojen täyttämistä sähköisesti. Esitietojen käsittely nopeutuu ja leikkausvalmistelut voivat alkaa. Huolellisesti täytetyillä ja ajantasaisilla esitiedoilla voidaan lyhentää potilaan sairaalassa käyttämää aikaa.

OmaHyvis on Carean alueella käytössä oleva terveyden- ja sosiaalihuollon sähköinen asiointipalvelu, jossa voitte asioida tietoturvallisesti terveydenhuollon ammattihenkilöiden kanssa.

Palveluun kirjaudutaan henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Valintanne mukaan OmaHyvikseen saapuneesta viestistä tulee ilmoitus joko sähköpostiinne tai tekstiviestinä matkapuhelimeenne.

Sopimuksen teon jälkeen pääsette täyttämään sähköisen tulotieto-lomakkeen.

Hoidon suunnittelemista varten tarvitsemme ajankohtaiset tiedot terveydentilastanne. Lääkäri ja sairaanhoitaja tutustuvat lomakkeen tietoihin ja tarvittaessa teihin otetaan yhteyttä.

Mikäli teillä ei ole mahdollisuutta täyttää sähköistä lomaketta itse tai tarvitsette apua sen täyttämiseen, ottakaa yhteyttä asiakaspalveluun arkisin klo 9 – 12 puh.020 633 3611.

Asiakaspalvelusta teille varataan henkilökohtainen puhelinpalveluaika.