Hammaspäivystys

Päiväaikainen päivystys, neuvonta ja ajanvaraus kunnan hammas-hoitolassa.

Hamina
Kotka
Kouvola
Miehikkälä
Pyhtää
Virolahti

 

Hammaspäivystys arki-iltaisin  maanantaista perjantaihin klo 16 - 21 ja viikonloppuina sekä arkipyhinä klo 10 - 21 Kymenlaakson keskussairaalassa.

Hoidon tarpeen arviointi numerosta 020 633 1000.
 

 

Kymenlaakson kuntien yhteinen alueellinen suun terveydenhuollon päivystys, arki-iltaisin maanantaista perjantaihin klo 16 - 21 ja viikonloppuina sekä arkipyhinä klo 10 - 21 toimii Kymenlaakson keskussairaalan päivystyksessä osoitteessa Kotkantie 41, (sisäänkäynti sairaalan eteläpäädystä).
 

Päivystys on tarkoitettu vain välitöntä hammaslääkärin apua vaativiin vaivoihin, joita ovat esimerkiksi kova hammassärky, johon särkylääke ei auta, pysyvän hampaan irtoaminen, runsas verenvuoto suusta tai laaja turvotus suussa tai kasvoilla. Päivystykseen on aina hakeuduttava välittömästi silloin kun potilaalla on hengitys- tai nielemisvaikeuksia.


Päivystykseen hakeudutaan pääsääntöisesti ajanvarauksella. Yhteys aina ensin puhelimitse hoidon tarpeen arvioon, jonka puhelinnumero on 020 633 1000.  Puheluihin vastataan arkisin klo 15 - 21 ja viikonloppuisin sekä arkipyhinä klo 8 - 21.