Leirit ja ryhmälomitus

Yhteystiedot:

Asumispalveluvastaava 

p. 040 4833 141

Toiminnan aikana:

Ryhmälomituksen ja leirien puhelin

p. 040 4833 105

 

 

Haku kesän 2018 leireille
1.3-1.4.2018
 

 

Leirit

Leiritoiminta on kesäisin koulujen loma-aikana järjestettävää tuettua tai vahvasti tuettua lyhytaikaishoitoa. Leireille asiakkaat tulevat omista kodeistaan ja niihin haetaan erillisellä hakulomakkeella. Leiri kestää maanantaista perjantaihin. Asiakkaat tarvitsevat omalta kotikunnalta maksusitoumuksen, jotta voivat käyttää leiripalvelua.

Leirit järjestetään Kuusankosken keskustassa Mäenpäänkujalla,
missä ryhmälomituksiakin on talvella pidetty. Käytämme keskustan

läheisyyttä hyväksemme , mutta käytämme myös sosiaalipalvelujen tiloja. Kaikilla asiakkailla ei ole leirillä  omaa huonetta. Palvelu on ympärivuorokautista. Tilat eivät ole esteettömät. Leirit on suunnattu esim. lasten, aikuisten ja autismin kirjon asiakkaille.

Leirien aikana korostuu toiminnallisuus; ulkoilua on eri muodoissa, askartelua, musiikkia, leivontaa, uintia ja retkillä käymistä, ruokailu- ja lepohetkiä unohtamatta. Leiri on ryhmämuotoista toimintaa, jossa asiakkaiden toiveita kuunnellaan ja huomioidaan yksilölliset tarpeet.

Ryhmälomitus
 

Ryhmälomitus on kesäkauden ulkopuolella järjestettävää tuettua tai vahvasti tuettua lyhytaikaishoitoa. Ryhmälomitukseen tullaan omista kodeista. Ilmoittautuminen tapahtuu ryhmälomituksesta vastaavan asumispalveluvastaavan kautta. Ryhmälomitukseen tarvitaan oman kotikunnan maksusitoumus. Ryhmälomitus toteutetaan viikonloppuisin perjantai iltapäivästä sunnuntain iltapäivään. Palvelu on ympärivuorokautista.

Ryhmälomitusta järjestetään pääsääntöisesti joka toinen viikonloppu ja se pidetään Kuusankosken keskustassa Mäenpäänkujalla sijaitsevassa kerrostalossa. Tilat eivät ole esteettömät. Ryhmälomitusviikonloput on suunnattu erikseen lapsille ja nuorille aikuisille.

Ryhmälomituksessa korostuu toiminnallisuus; ulkoilua on eri muodoissa, askartelua, musiikkia, uintia ja retkillä käymistä.

Asiakkaiden toiveita kuunnellaan ja huomioidaan yksilölliset tarpeet.