Ennen hoitoa erikoissairaanhoidossa.

Miten voin itse vaikuttaa hoidon turvallisuuteen?

  Katso video »

  Katso esitys
  (ei ääntä)
 »
 

 

Oman sähköpostin ja puhelinnumeron päivittäminen

Ennen vastaanotolle tuloa voit tarkastaa ja päivittää oman sähköpostiosoitteen ja puhelinnumerosi valmiiksi. Siirry sähköiseen asiointiin ja kirjaudu palveluun.  Siirry Omat tiedot – osioon ja hae potilastietojärjestelmään aiemmin tallennettu puhelinnumero ja sähköpostiosoitteesi.  MUOKKAA napista voit päivittää muuttuneet  yhteystietosi. Kun olet tehnyt muutoksia paina vielä Valmis, jolloin tiedot päivittyvät myös potilastietojärjestelmään.

Lähetteen saapumiseen tai jonoihin liittyvissä asioissa voit ottaa yhteyttä terveydenhuollon ammattilaiseen yhteydenottolomakkeella. 

Suostumukset ja kiellot

Tutustu OmaKanta palveluun ja anna siellä suostumuksesi potilastietojen käyttöön. Suostumuksilla vaikutat siihen, miten potilastietosi ovat hoitohenkilökunnan käytettävissä, kun he hoitavat sinua. Käytännössä annat ensin luvan tietojesi luovutukseen eri terveydenhuollon toimintayksiköiden välillä. Jos et halua, että jotain tietoa luovutetaan, estät sen kieltämällä kyseisen tiedon luovutuksen. Tarkemmin suostumuksista, kielloista voit lukea http://www.kanta.fi/fi/potilaan-suostumukset