Hyvä tietää.

Käsihygienia

Sairaus ja hoidot saattavat heikentää vastustuskykyä. Siksi infektioiden ennaltaehkäiseminen on tärkeä osa hoitoa. Tehokkain tapa estää tartunnat on potilaiden, henkilökunnan ja omaisten huolellinen käsihygienia. Osastolle tultaessa ja pois lähtiessä suositellaan käsidesinfektioaineen käyttöä.

Ennen eristyksessä olevan potilaan luo menemistä, tulee ottaa ennen potilashuoneeseen menoa yhteys hoitohenkilökuntaan, joka antaa tarkemmat toimintaohjeet.

Hajusteet

Pyydämme potilaita ja vierailijoita ystävällisesti välttämään hajusteiden ja voimakkaiden partavesien käyttöä vierailulle tullessanne. Sairaalassa on allergisia potilaita, omaisia ja henkilökuntaa, jotka saavat voimakkaista hajuista allergisia oireita. Kiitämme huomaavaisuudestanne.

Matkapuhelimen käyttö

Matkapuhelimien käyttö on sairaaloissa sallittua. Mahdollisista rajoituksista saatte lisätietoa hoitohenkilökunnalta.

Päihteet

Päihteiden käyttö ja niiden hallussapito ja nauttiminen hoidon aikana on kielletty. Samoin päihdyttävien aineiden tuonti on sairaalaan on kielletty.

Savuttomuus

Tupakoinnin rajoittamisella haluamme suojata asiakkaitamme tupakan aiheuttamilta terveyshaitoilta tarjoamalla savuttoman ympäristön.

  • Suosittelemme kaikille asiakkaillemme ja vierailijoillemme tupakoimattomuutta.
  • Tarjoamme osastohoidon aikana hoitohenkilökunnan tukea ja neuvontaa ja maksutonta nikotiinikorvaushoitoa tupakoinnin lopettamiseksi.
  • Toimipisteidemme sisätilat ovat savuttomia. Mahdollinen tupakointi tapahtuu ainoastaan ulkotupakointipisteissä.
  • Sairaaloissamme ei myydä tupakkatuotteita.


Toivomme teidän viihtyvän savuttomissa tiloissamme.